Penjenayah yang menyamun dan merogol isteri orang di Klang melarikan diri dari tahanan polis

Diminta semua berhati-hati dengan penjenayah ini. Suspek seorang warganegara Indonesia berumur 27 tahun melarikan dari pejabat Jabatan Siasatan Jenayah kira-kira pukul 3 petang semalam.

Suspek yang dikatakan berpura-pura hendak ke tandas, kemudian menarik dan mengumpil jeriji besi menggunakan seluarnya.

Pada 7 Jun lalu, suspek dikatakan merogol seorang wanita berusia 34 tahun ketika dia dan dua lagi rakannya memecah masuk rumah mangsa di Kampung Rantau Panjang. Ketika kejadian, suami mangsa sedang tidur di ruang tamu bersama-sama anak lelaki pasangan itu yang berusia empat tahun. Rentetan dari kejadian itu, satu gerakan memburu besar-besaran dijalankan oleh pihak polis sebelum suspek berjaya ditahan di Plaza Tol Shapadu pada 13 Jun lalu.

Kira-kira jam 4 pagi pada 7 Jun lalu, suspek dikatakan merogol seorang wanita berusia 34 tahun ketika dia dan dua lagi rakannya memecahkan masuk rumah mangsa di Kampung Rantau Panjang. Ketika kejadian, suami mangsa sedang tidur di ruang tamu bersama-sama anak lelaki pasangan itu yang berusia empat tahun. Ekoran kejadian itu, satu pencarian secara besar-besaran dijalankan oleh pihak polis sebelum suspek berjaya ditahan di Plaza Tol Shapadu Toll Plaza pada 13 Jun lalu.

Selanjutnya di : http://www.bharian.com.my/node/294858
suspek dikatakan merogol seorang wanita berusia 34 tahun ketika dia dan dua lagi rakannya memecahkan masuk rumah mangsa di Kampung Rantau Panjang. Ketika kejadian, suami mangsa sedang tidur di ruang tamu bersama-sama anak lelaki pasangan itu yang berusia empat tahun. Ekoran kejadian itu, satu pencarian secara besar-besaran dijalankan oleh pihak polis sebelum suspek berjaya ditahan di Plaza Tol Shapadu Toll Plaza pada 13 Jun lalu

Selanjutnya di : http://www.bharian.com.my/node/294858
Jika sesiapa ada ternampak atau terserempak dengan suspek (rujuk gambar) diminta menghubungi polis dengan segera. Boleh perhati dari bengkak mata dan luka di bibir suspek.

Sumber Foto: Berita Harian


Orang awam yang mempunyai maklumat mengenai suspek atau ternampak

Selanjutnya di : http://www.bharian.com.my/node/294858
Dikuasakan oleh Blogger.