Create Photobook Sendiri Secara OnlineTahukah anda sekarang ini ada laman web bernama Photobook di mana anda boleh customize sendiri photo-photo yang ada di dalam camera dan memory phone anda menjadi photo album yang cantik. Antara keburukan simpan gambar di dalam phone ialah kita mungkin boleh terdelete atau memory card rosak, gambar terhilang dan sebagainya.

Photobook menawarkan tool yang memudahkan kerja anda. Tidak perlu print out lagi cuma masukkan ke dalam tool berkenaan dan design sendiri design yang anda mahu. Sangat sesuai untuk buat album gambar perkahwinan, gambar travel, gambar-gambar graduasi, gambar anak-anak dari bayi hingga besar, gambar birthday, gambar bertunang, gambar semasa bercinta.


Sesangatlah sesuai untuk diberi sebagai hadiah ataupun untuk dibuat koleksi sebagai memori abadi. Di photobook anda bukan saja boleh design photo album, anda juga boleh kalender menggunakan gambar-gambar anda, print  gambar berframe, notebook, phone case, bantal, mug dan macam-macam lagi.

Tapi bagi saya yang paling istimewanya adalah photo album dia...cantik gila, yang. Memang sesuai buat collection. Anda boleh tulis tarikh di situ, tulis note, sajak ke...tulis je la apa saja. Harga pun takdelah mahal sangat. Anda boleh design muka depan album tu, sampai la ke dalam album. Semuanya DIY. Dia bagi tool je. Boleh pilih berapa muka surat yang kita mahu. Ada 20 muka surat dan 40 surat kot. Boleh adjust size gambar, tunggang terbalikkan gambar tu ikut suka kita, boleh pilih size album. Sangat berbaloi.

Login sini untuk tengok dengan lebih lanjut

Untuk tengok contoh photobook yang lawa tu,  masuk PHOTOBOOK klik pada mana-mana album kemudian klik pada preview.
Kalau berkenan nak buat, jangan lupa klik button promotion di belah kanan atas sekali tu. Diskaun code ada disitu. Half price kot.


Tengok contoh video di atas

Kunci dia kreatif. Lagi kreatif idea anda lagi lawalah photobook tu. Selamat mencuba
Dikuasakan oleh Blogger.