KONGSI CERITA ATAU RESEPI ANDA DI BLOG INI

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Kami mengalu-alukan mereka-mereka yang ingin berkongsi resepi, cerita, cerpen, review barangan, tutorial, DIY, petua kecantikan, kisah pengalaman atau gambar-gambar menarik dan lucu. Kongsilah apa saja asalkan bukan cerita lucah, cerita-cerita politik yang berbau fitnah, cerita yang boleh mencetuskan pergaduhan kaum dan sebagainya.

Kami tidak memberi sebarang bayaran untuk artikel atau gambar yang dikongsikan oleh anda. Tetapi kami akan menyiarkan profile dan juga link untuk memperkenalkan blog ataupun barangan anda.
Apabila anda menekan butang "submit" bermaksud anda telah memberi kebenaran kepada pihak Kongxie.blogspot untuk menyiarkannya di blog ini. Setiap bahan yang dikongsi akan ditapis terlebih dahulu oleh pihak admin untuk mengelak spam dan pihak kami layak untuk menolak bahan yang dikongsi jika pihak kami merasakan ianya tidak bersesuaian.

Sekiranya anda setuju dan faham dengan syarat-syarat di atas, silalah share idea anda menggunakan borang di bawah. Kami menerima anda dengan tangan terbuka.
Dikuasakan oleh Blogger.