Resepi biskut nutella kacang yang mudah dan sedap sangat

RESEPI BISKUT KACANG NUTELLA

Coklat berlys 200g 
3sb butter 
nutella 4sb
kekacang ikut suka disangai terlebih dahulu (sy bakar kat oven 140c 30minit)
ni atas kepanasan oven masing2 dan banyak mana kekacang tu..

Double boiler coklat..dah cair masukkan butter diikuti nutella.. Gaul-gaul sampai sebati dah boleh guna..

Ambik bekas (ikut suka nak pakai bekas apa).. 

Letak kekacang dulu lepas tu coklat..kacang lepas tu coklat dan ulang sampai habis di akhiri kekacang kat atas.. Simpan dlm peti selama sejam ke dua jam..macam saya letak bahagian atas selama sejam.. Dah siapppp dan boleh lah dimakan..nyummmm2 

Sumber : fb/Rahimah Abdillah
Dikuasakan oleh Blogger.