Kejam!! Hanya kerana tidak mahu bertanggungjawab lelaki ini bunuh dan bakar kekasihnya


Pijak Perut Kekasih Sarat Mengandung Sebelum Dibakar 

Hanya kerana berang terus menerus didesak untuk bertanggung jawab, seorang lelaki  Supriadi, 37 sanggup membunuh kekasih sendiri dengan cara yang sangat kejam dan sadis.

Wanita yang dikenali sebagai Ema 25 ditemukan dalam keadaan terbakar hingga tidak dapat dikenali pada rabu kelmarin di jalan Yos Sudarso Rumbai Pakanbaru. Lebih memilukan wanita itu disahkan mengandung 6 bulan oleh pihak hospital yang menjalankan bedah siasat.

Suspek yang di tahan semalam, selepas beberapa hari menjadi buruan polis mengaku salah dan menyesal atas kejadian tersebut.

Suspek menceritakan,mereka berdua membuat temu janji Pada tengah hari selasa lalu, untuk membicarakan masalah hubungan mereka.

Mangsa yang serat mengandung takut balik kerumah kerana suspek tidak mahu bertanggung jawab.Suspek kemudian membawa mangsa jalan-jalan menaiki motor sampai jam 8 malam.

Di satu kawasan sunyi mereka berhenti dan suspek cuba memujuk mangsa untuk balik kerumah, namun mangsa enggan mengikut kerana takut kantoi mengandung anak luar nikah.

Suspek yang berang terus menarik tudung mangsa dari belakang hingga mangsa terjatuh. Selanjutnya mangsa di seret ke dalam semak dengan tudung terjerut dileher.

Lebih kejam apabila perut mangsa yang mengandung juga di pijak-pijak sebelum dicekik hingga maut.

Tak cukup di situ,selepas suspek memastikan kekasihnya itu sudah mati, suspek kemudian bertindak membakar mangsa bagi menghilangkan jejak.

Sementara itu pihak polis pakanbaru Bimo Ariyanto menjelaskan,suspek enggan bertanggung jawab atas kehamilan mangsa dengan alasan masih belum memiliki uang untuk mengadakan majlis pernikahan.

Suspek diketahui bekerja sebagai buruh bangunan memiliki hubungan rapat dengan keluarga mangsa, katanya.

Dikuasakan oleh Blogger.